Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderziende.net


  Gratis hulp van live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met helderziende Sid   Ervaring van E. met helderziende Sid   Ervaring van E. geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma met helderziende Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Lieve Mierke. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. Ik spreek je al enkele jaren, een grote steun in mijn proces. Je bent de beste op deze lijn. Alles klopt wat je zegt. En alles komt uiteindelijk uit.




Ervaring van Julie met helderziende Mierke   Ervaring van Julie met helderziende Mierke   Ervaring van Julie geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met helderziende Louisa   Ervaring van Angel met helderziende Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met helderziende Laila   Ervaring van Angelina met helderziende Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.




Ervaring van an met helderziende KC   Ervaring van an met helderziende KC   Ervaring van an geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Inaya
  Ervaring met helderziende Inaya
  Inaya maakt het verschil. Als enige gaf zij een klein detail van een probleem aan dat niet eerder zo duidelijk werd aangegeven. Zij gaf zelf dat het belangrijk is de vraag om informatie aan een medium goed te formuleren. Alleen zo kan een medium ook de juiste info krijgen. Inaya werk zeer zorgvuldig. Bedankt.




Ervaring van Jerry met helderziende Inaya   Ervaring van Jerry met helderziende Inaya   Ervaring van Jerry geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met helderziende Gazali   Ervaring van Stef met helderziende Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.




Ervaring van Ruud met helderziende Karlien   Ervaring van Ruud met helderziende Karlien   Ervaring van Ruud geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Ze is een hele eerlijke vrouw, 4 jaar geleden heb ik met jou gesproken, en het is waar wat je gezegd hebt. Een paar dagen geleden heb ik je weer gebeld en zei je ook dingen die echt waar zijn.




Ervaring van Ikzelf met helderziende Bhartie   Ervaring van Ikzelf met helderziende Bhartie   Ervaring van Ikzelf geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna,
Ik laat je zeker het verdere verloop weten.
Bedankt voor je antwoorden.
En ik hoop dat je voorspellingen uitkomen.
Knuffel x.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Vanaf het begin van ons gesprek een geduldig en zeer goed medium. Bijzonder lieve vrouw. Aanrader.




Ervaring van Momique met helderziende Rashieda   Ervaring van Momique met helderziende Rashieda   Ervaring van Momique geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  In een woord fantastisch. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt Laila.




Ervaring van Anoniem met helderziende Laila   Ervaring van Anoniem met helderziende Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Super bedankt voor het gesprek en hulp. Na het gesprek voelde ik me rustiger en dichter bij mezelf. Fijne dag en nogmaals heel erg bedankt. Lfs x.




Ervaring van J. met helderziende Sabina   Ervaring van J. met helderziende Sabina   Ervaring van J. geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met helderziende Donna   Ervaring van Stephanie met helderziende Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met helderziende Jos   Ervaring van Anneke met helderziende Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met helderziende Nina   Ervaring van Cor met helderziende Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Hoi Leandra.

Een fijne paragnoste,
oprecht en eerlijk in haar voorspellingen.
Je bent een aanwinst . Veel liefs, Esperanza xxx.




Ervaring van Esperanza met helderziende Leandra   Ervaring van Esperanza met helderziende Leandra   Ervaring van Esperanza geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met helderziende Sid   Ervaring van Sanne met helderziende Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.




Ervaring van Ilse met helderziende Marie   Ervaring van Ilse met helderziende Marie   Ervaring van Ilse geplaatst op 16 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Youss
  Ervaring met helderziende Youss
  Rustige duidelijke persoon, hooggevoelig. Zegt jou vlot en voorzichtig wat voor jou van groot belang is, zodat je als herboren er weer tegen aan kan. Ze zegt jou de dingen die ze aanvoelt heel bondig en juist, geen blabla. Zonder haar veel te zeggen, weet ze precies te vertellen waar het pijnpunt bij jou zit en hoe er oplossingen zullen komen.
Wil haar zeker aanraden aan allen die vast zitten door welke reden ook.
Al mijn lieve oprechte dank voor ons bijzonder gesprek. Tot volgende keer.




Ervaring van Anne met helderziende Youss   Ervaring van Anne met helderziende Youss   Ervaring van Anne geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malie
  Ervaring met helderziende Malie
  Zo jammer dat de telefoon afsloeg want ik wilde jou nog zo graag bedanken voor deze fijne verduidelijking. Je bent zo een oprechte vrouw. Je bent echt top.




Ervaring van Dominique met helderziende Malie   Ervaring van Dominique met helderziende Malie   Ervaring van Dominique geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor al je inzet, je motivatie, je expertise, je vele werk, je goede, altijd leuke en gezellige babbels, luisteren naar de leuke chaos waarin ik mij dan weer bevind. Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, elke dag ben je er, Olga je bent een warm, liefdevol, eerlijk, prettig mens met het hart op de juiste plaats.
Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Bedankt voor het fijne gesprek, het voelt goed nu nog hopen dat het allemaal snel gaat gebeuren. Je bent een warm liefdevol mens met veel goede adviezen. Tot snel S.




Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S met helderziende Desteny   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, zelden schrijf ik een recensie. Je blies mij van mijn stoel wat jij zag liggen zonder iets te vertellen. Ik schrijf jou deze recensie Donna omdat jou voorspellingen over HEM zijn uitgekomen. Voor relatie voorspelling is Donna de beste, toekomst voorspellingen komen 1 per 1 uit. Gewoon STERREN te kort voor deze prachtige sterke medium. Rositta.




Ervaring van Rositta met helderziende Donna   Ervaring van Rositta met helderziende Donna   Ervaring van Rositta geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Beste Karlien,
De gesprekken met jou versnellen mijn bewustzijn.
Er komen steeds meer mensen en bedrijven op mijn pad die mijn hulp willen.
Door de gesprekken met jou blijf ik dicht bij mezelf.
Door de gesprekken met jou ben ik succesvoller geworden.
Karlien, je helpt mensen echt.
Dank.
R.




Ervaring van R met helderziende Karlien   Ervaring van R met helderziende Karlien   Ervaring van R geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Het is een toppertje ze weet me steeds weer gerust te stellen.
Heel veel van wat ze zegt wordt vrij snel zichtbaar.
Zowel het positieve en het negatieve.
Ze heeft enorm veel geduld.
En voelt de personen heel goed aan.
Dank je wel voor u steun en geduld.




Ervaring van Anneke met helderziende Sabina   Ervaring van Anneke met helderziende Sabina   Ervaring van Anneke geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Er zijn al een aantal dingen uitgekomen, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Laila   Ervaring van Anoniem met helderziende Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Super invoelend medium. Haar voorspellingen komen uit ook al is het soms moeilijk te geloven. Ook zet ze je weer in je kracht en voel je je na een gesprek met haar weer helemaal positief.
Dank je wel Mari Elena.




Ervaring van Aa met helderziende Mari Elena   Ervaring van Aa met helderziende Mari Elena   Ervaring van Aa geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Bedankt, je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van MI met helderziende Laila   Ervaring van MI met helderziende Laila   Ervaring van MI geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Wat een lieverd. Ik ben blij dat ik haar heb gesproken. Ik laat het weten of we naar de Mineralen Beurs zijn geweest. Healing en Date in 1 klap haha. Liefs x.




Ervaring van J. met helderziende Yuorah   Ervaring van J. met helderziende Yuorah   Ervaring van J. geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R met helderziende Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden