Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderziende.net


  Gratis hulp van live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Een eerlijke vrouw die zegt wat ze ziet en niet wat je wil. Ik ben tevreden.




Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie u heeft mij weer gerust gesteld met uw legging. U heeft het altijd goed, daarom twijfel ik niet aan de voorspelling. Bedankt voor het mooie korte consult.




Ervaring van N.N. met helderziende Marie   Ervaring van N.N. met helderziende Marie   Ervaring van N.N. geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Beste,moni

Juist met u gesproken op veel punten zal je wel gelijk hebben.
Effe laten inwerken.
Bedankt R.




Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R met helderziende Moni   Ervaring van R geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ina
  Ervaring met helderziende Ina
  Overweldigend. Super medium. Hopelijk blijft ze nog lange tijd werken op deze lijn.




Ervaring van DN met helderziende Ina   Ervaring van DN met helderziende Ina   Ervaring van DN geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia met helderziende Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.




Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau

Vindt het altijd prettig met jou te praten, je komt to the pont no nonsens.
En geeft ook goede raad, bel je nog zeker terug, heeft goede energie
Bedankt Beau.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, hartelijk dank voor uw raadgeving met kennis van zaken en ik twijfel er niet aan dat je mijn toekomstbeeld met Michel, super goed kan invoelen en verduidelijken wat zich in realiteit zal, wou bijna zeggen spiegelen maar laten we het houden op, weergeven en waar ik eindelijk naar uitkijk met veel plezier. A.




Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Lieve ScherlockOryn ik heb maandag op aanraden van gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben van het consult. Wat je allemaal doorkrijgt en ziet. Zo fijn om met je gesptoken te hebben. En ik zeg tot horens. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met helderziende Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met helderziende Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het gaat nu precies zoals je had gezegd, stapje vooruit stapje achteruit stapje vooruit.
Je brengt een stuk rust en bewustwording mee wanneer ik je spreek.
Dank je wel Gazali, altijd fijn om je te spreken.
Tot snel weer.


.




Ervaring van Motorina met helderziende Gazali   Ervaring van Motorina met helderziende Gazali   Ervaring van Motorina geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Hey Sissy, je blijft zien dat het licht 'een verlossing' dichterbij komt. Je bent recht toe recht aan, geen gefilosofeer of uitvraging want dit zou mij ook niet helpen en doet de klok tikken. Een warm hart van menselijkheid en realistisch zijn die mij terug de zin van het leven heeft gegeven. Je spoorde mij aan om te kijken in een richting daar waar ik hetzelf niet zou gezocht hebben. Het zit hem inderdaad ook in de alledaagse dingen 'anders bekijken' en kansen geven. Bedankt voor deze inzichten. Meerdere 'feiten' zijn reeds gebeurd en andere zjn onderweg. Bedankt.




Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M met helderziende Sissy   Ervaring van M geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Amira, jeetje wat een bijzondere ervaring om met je te mogen bellen. Geen woorden voor om je naar waarde te omschrijven. Ik heb nog al gebeld, en min of meer zelfde voorspelling gekregen, maar de manier waarop jij ervoor kan zorgen dat het ook echt binnenkomt echt onbeschrijfelijk. Hierbij heb ie ook nog eens noodzakelijke en op vooral op maat voor mij, de tools meegeven waarmee ik echt verder kan. Ik had je gisteren 21/9 aan de lijn, en voel het effect vandaag al. Ik voel me alvast veel beter, sterker en hoopvoller.

Ik wil je aan iedereen aanraden en vooral ook bedanken voor alles wat je doet en deelt met me.

Veel liefs.

Ps: ik let er nu op dat ik niet te hard op de ketchupfles druk. hopelijk weet je nu wie ik ben.




Ervaring van Me. met helderziende Amira   Ervaring van Me. met helderziende Amira   Ervaring van Me. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Voor mij is Romyna 1 van de beste op de lijn. Ik heb zowat dagelijks contact met haar en ik kan alleen maar en weer zeggen dat zij zo ontzettend raak zit met haar inzichten en voorspellingen. Ze sleept me door een heel lastig proces wat nu echt wel de positieve kant op gaat. Ik ben blij dat ik Romyna heb leren kennen op de lijn. Naast haar goede werk is ze eerlijk oprecht en een enorme steun. Hartelijk dank voor alles Romyna. Ik raad iedereen aan om jou te contacteren. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met helderziende Evs   Ervaring van A met helderziende Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.




Ervaring van Edith met helderziende Arend   Ervaring van Edith met helderziende Arend   Ervaring van Edith geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. met helderziende Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Oh lieve Chantal je hebt helemaal gelijk gehad. Je gaf aan dat het nog wel een pittig gesprek zou worden maar goed zo komen nog diezelfde avond. Hoewel ik er erg bang voor was heb je helemaal gelijk gehad. We zijn er samen uitgekomen en gaan samen verder nog sterker dan we stonden. Dankjewel.




Ervaring van Sam met helderziende Chantal   Ervaring van Sam met helderziende Chantal   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve Joke,

En weer had je gelijk. Je weet me elke keer gerust te stellen en keer op keer heb je gelijk. Je bent echt een lieve, oprechte en vooral fantastische dame en je zit er gewoon keer op keer weer goed op met jouw waarnemingen voorspellingen. Mijn rots in de branding. Dankjewel kanjer.




Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam met helderziende Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka,

Ontzettend bedankt voor je super uitgebreide email consult. En bedankt ook voor het reinigen van mijn chakras. Erg lief. Dankjewel.

Liefs, Karin xxx.




Ervaring van Karin met helderziende Annicka   Ervaring van Karin met helderziende Annicka   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Vorige week sprak ik u over een bepaald persoon. Heel vaak kwam er contact nadat ik u had gesproken. Zo ook weer deze keer. Donderdag appte hij. En binnenkort spreken we af. Ben benieuwd of dan ook uitkomt wat u vertelde. Bijna te mooi om waar te zijn.




Ervaring van A met helderziende Chantal   Ervaring van A met helderziende Chantal   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Een heel vriendelijk en integer medium. Qua tijdsbepaling en voorspelling tot nu toe 100 procent juist waar je toch wel stil van word. Ik bel haar zeker terug. Warme groeten. M.




Ervaring van M met helderziende Monique   Ervaring van M met helderziende Monique   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met helderziende Sharida   Ervaring van Marion met helderziende Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  lieve Amira, echt een topper.
Ben zo blij dat ik bij jou terecht kon .
Ik ben je dankbaar voor je inzichten.




Ervaring van H. met helderziende Amira   Ervaring van H. met helderziende Amira   Ervaring van H. geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who met helderziende Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Ik bel je een tijdje met de vraag of hij ooit zijn gevoelens zal uiten. Je zei dat dit gaat gebeuren. Nu is het afwachten.




Ervaring van Jade met helderziende Olga   Ervaring van Jade met helderziende Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura, ik heb je deze week 2 keer mogen bellen. De eerste keer heb je me gewaarschuwd voor iets en met details uitgelegd wat er zou gebeuren als ik het toch deed. Ondanks dat ik bij je consult meteen al voelde dat alles wat je zei alleen maar waarheid kon zijn, was ik toch sectisch en heb ik tegen je advies in iets geprobeerd, rara het is compleet gelopen zoals je aanvankelijk had voorspeld en me voor gewaarschuwd had.
De tweede keer dat ik je belde heb ik je dit moeten toegeven, en toch was je weer je lieve, eerlijke, zuivere , zelf. Heel geduldig heb je me nieuwe inzichten gegeven. Opnieuw moet ik toegeven dat je er weer boenk opzat. Geen woorden voor wat een sterk en zuiver iemand jij bent.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van Annoniem. met helderziende Noura   Ervaring van Annoniem. met helderziende Noura   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Beste Amira, ik wil je bedanken en iedereen jou aanraden. Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Vind het ook fijn hoe de communicatie gaat
en hoe begripvol en eerlijk je bent. Dankje wel. Tot snel weer. Mvg R&B.




Ervaring van R&B met helderziende Amira   Ervaring van R&B met helderziende Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Beste amira

Ik wil je bedanken en iedereen Jou aanraden
Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is
Alles wat je vertelde is uitgekomen
Dankje wel
Vindt het ook fijn hoe de communicatie gaat
en Hoe Begripvol En eerlijk Je bent
Dankje wel
Tot snel weer

Mvg R en B
.




Ervaring van R&B met helderziende Amira   Ervaring van R&B met helderziende Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  Lieve Amira ,

Een hele bijzondere lichtwerker, ze neemt je mee in haar kracht, door goed te luisteren en tegelijkertijd kan ze invoelen waar je hulp bij nodig zal hebben.

Al je voorspellen komen op korte termijn uit, dit is voor mij ideaal, zodat ik voorbereid ben als het uitkomt. Geen verrassingen. Mijn leven is een stuk makkelijker en bereik me doelen veel sneller.
Hoe vaker ik je spreek hoe meer zelfvertrouwen ik krijg mijn grote dank.
Ik heb geleerd om weer op me gevoel te vertrouwen, iets wat ik heel lang niet meer kon.

Normaals je bent een mooi mens met liefde voor iedereen. Dankbaar.




Ervaring van Sharda met helderziende Amira   Ervaring van Sharda met helderziende Amira   Ervaring van Sharda geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Annicka, ik heb je om een emailconsult gevraagd omdat ik meestal zelf online ben op momenten dat jij er ook bent. Ik moet zeggen mindblowing, ik heb nooit eerder en dan bedoel ik echt nooit, zoveel correcte informatie gekregen. Buiten natuurlijk hetgeen wat nog moet komen. Ik wil je bedanken om je snelle antwoorden en je ook al werk ik zelf op de lijn van harte aanbevelen aan iedereen die straigt to the point antwoorden wil, waar ik zelf in mijn readings ook naar streef. Dikke pluim voor je gave.




Ervaring van ... met helderziende Annicka   Ervaring van ... met helderziende Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hophe
  Ervaring met helderziende Hophe
  Hophe is eerlijk en wat zij ziet is waar.
Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van petra met helderziende Hophe   Ervaring van petra met helderziende Hophe   Ervaring van petra geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderziende.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden